Yrityksen kameravalvonta

Turvaa yrityksellesi kameravalvontaratkaisujen avulla


Kameravalvonnan avulla ehkäiset asiatonta liikkumista yrityksesi alueella ja suojaat yrityksesi ilkivallalta. Vahingon sattuessa kamera tallentaa murron tai tihutyön tapahtumahetkellä ja jälkivahinkojen selvittelystä tulee huomattavasti vaivattomampaa.

Sitoudumme vastuullisesti yrityksesi turvallisuusriskien parantamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen henkilökohtaisella ja asiantuntevalla palvelulla. Suunnittelemme, neuvomme ja asennamme yksittäiset valvontakamerat tai kokonaiset kameravalvontajärjestelmät täydellisenä avaimet käteen-pakettina.

Jokainen kameravalvontapaketti luodaan yrityskohteen todellisen tarpeen ja asiakkaan vaatimuksien mukaan - kyseessä voi olla huoleton palvelupaketti ylläpitopalveluineen tai kameravalvonnan hankinta kertatoimituksella. 

Meiltä voitte hankkia myös pelkät laitteet ja hoitaa asennuksen itse! Tarvittaessa saatte apua asennukseen, sekä sopimuksesta voimme hoitaa konfiguroinnin sekä käyttöönoton ja opastuksen etänä.


Onko teillä jo valvontakamerajärjestelmä, mutta se kaipaisi päivitystä?

Kamerajärjestelmän päivityksessä voidaan hyödyntää olemassa olevaa kaapelointia kokonaan tai osittain. Päivityksen yhteydessä vaihdetaan tallennin ja valvontakamerat uusiin laitteisiin, joilla saavutetaan vähintään Full HD (1920x1080) kuvatarkkuus.

Suunnittelemme ja toteutamme kameravalvonta- ja muut turvaratkaisut myös taloyhtiöille sekä myymälöihin!

Prosessivalvonta - Tarkkaa reaaliaikaista kuvaa tuotannosta

Prosessin valvonta on tärkeä osa tuotannon automatisointia. Operaattori voi valvoa tuotantolinjan eri vaiheita omalta työpisteeltään tai valvomosta käsin reaaliajassa ja pystyy seuraamaan tarkasti, mitä milläkin koneella tapahtuu.

Tämä nopeuttaa tuotantoa sekä parantaa turvallisuutta videovalvonnan ennaltaehkäisevän vaikutuksen ansiosta riskien torjumisessa. Tallentava videovalvonta mahdollistaa myös asioiden todentamisen jälkeenpäin.


ANWE auttaa teollisuuslaitoksia saamaan tarkemman näkymän tuotantoon! 

Tarjoamme markkinoiden johtavat turvatekniikan järjestelmät ja palvelut vaativimpiinkin tarpeisiin


Ota yhteyttä niin me autamme sinua löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan turvajärjestelmä ratkaisun.