Kameravalvonta asennukset

Ennakoi ja ehkäise kiinteistövahinkoja kameravalvonnalla 


Kameravalvontajärjestelmä on valvottavan kohteen kuvaamiseen sekä tapahtumien valvontaan ja tallentamiseen perustuva turvallisuusjärjestelmä. Kameravalvonta ehkäisee ennalta rikostapahtumia ja antaa mahdollisuuden selvittää tapahtumia sekä turvallisuutta vaarantaneita tapahtumia jälkikäteen. Valvontakameroiden kuvaa voidaan myös seurata etänä mistä tahansa Internetin avulla. 

Kameravalvonta on oleellinen osa yrityksen, taloyhtiön, myymälän, hotellin sekä kodin ja mökin turvallisuutta!

Turvaa yrityksellesi kameravalvontaratkaisujen avulla

Kameravalvonnan avulla ehkäiset asiatonta liikkumista yrityksesi alueella ja suojaat yrityksesi ilkivallalta. Vahingon sattuessa kamera tallentaa murron tai tihutyön tapahtumahetkellä ja jälkivahinkojen selvittelystä tulee huomattavasti vaivattomampaa. 

Prosessivalvonta - Tarkkaa reaaliaikaista kuvaa tuotannosta

Prosessin valvonta on tärkeä osa tuotannon automatisointia. Valvontakameroiden avulla operaattori voi valvoa tuotantolinjan eri vaiheita omalta työpisteeltään tai valvomosta käsin reaaliajassa ja pystyy seuraamaan tarkasti, mitä milläkin koneella tapahtuu.

Tämä nopeuttaa tuotantoa sekä parantaa turvallisuutta videovalvonnan ennaltaehkäisevän vaikutuksen ansiosta riskien torjumisessa. Tallentava videovalvonta mahdollistaa myös asioiden todentamisen jälkeenpäin.


ANWE auttaa teollisuuslaitoksia saamaan tarkemman näkymän tuotantoon! 

Asennukset

Teemme kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmä asennukset ja huollot ammattitaidolla yrityksille, myymälöihin, hotelliin, taloyhtiöille sekä kotitalouksille. Pystymme toteuttamaan myös suuria kokonaisuuksia. Toimimme pääasiassa Etelä- sekä Pohjois-Pohjanmaan alueella, mutta sopimuksesta myös muillakin alueilla.

Laitteistojen myynti ja toimitukset, sekä tarvittaessa etäkonfiguroinnit sekä käyttöönotot ja opastukset koko Suomeen! 

Kaikkiin ANWE OY:n asentamiin kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmä paketteihin on mahdollista liittää etäkatselu/hallinta, esimerkiksi matkapuhelimella tai tietokoneella.

Tarjoamme markkinoiden johtavat turvatekniikan järjestelmät ja palvelut vaativimpiinkin tarpeisiin. 


Ota yhteyttä niin me autamme sinua löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan turvajärjestelmä ratkaisun. 

Kysy tarjous asennuksesta!