Kodin kameravalvonta

Valvontakamerat suojaavat kodin odottamattomilta vierailta


Laadukas kameravalvonta tuo mielirauhaa ja turvaa arkielämään. Valvontakamerat voidaan laittaa turvaamaan esimerkiksi kotipihaa, sisäänkäyntejä, autotallia tai vaikka sisätiloja.

Valikoimamme tarjoaa valvontakamerat sisä- ja ulkokäyttöön. Valvontakamera soveltuu erinomaisesti kotiin, kesämökille, toimistoon ja muihin kiinteistöihin. Valvontakamera valvoo aluetta reaaliaikaisesti tai tarvittaessa voit myöhemmin tarkistaa tallennushistoriasta valvontakameran videon. Valvontakamera toimii itsessään jo pelotteena varkaille koska kuvaa on mahdollista käyttää tutkimus- ja todistusaineistona. Valvontakamera pitää sinut tietoisena 24/7 reaaliaikaisesti siitä mitä kotonasi tapahtuu.

Yleisesti valvontakamera suunnataan aina sisäänkäynteihin ja muihin mahdollisiin ilkivallan tai murron kohteisiin. Valvontakameran asennuksessa tulee ottaa myös huomioon säänvaihtelut että valvontakameran linssi pysyy puhtaana. Esimerkiksi valvontakamera täytyy suojata mahdollisesta kovalta lumisateelta asentamalla se katon lipan alle. Valvontakameroiden huolto ja tarkitus kannattaa tehdä säännöllisesti, ettei kameran suuntaus ole esimerkiksi muuttunut tai ettei valvontakamera ole joutunut ilkivallan kohteeksi. Huollettu valvontakamerajärjestelmä on aina pitkäikäisempi ja toimivampi järjestelmä.

Kameravalvontajärjestelmä varoittavine kyltteineen ja tarroineen ennaltaehkäisee mahdollisia uhkia

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kamerajärjestelmä toimii korvaamattomana työkaluna yrityksesi tai kodin tilojen sekä alueiden valvonnassa. Valvontakamerat ennaltaehkäisevät ja auttavat tilanteiden ja vahinkojen jälkitarkastelussa.

Järjestelmiin kuuluu helppokäyttöinen etähallintasovellus, jolla voidaan seurata live kuvaa kameravalvontajärjestelmästä tai etsiä tallenteita missä ikinä oletkaan. Sovellus toimii niin tietokoneella kun tabletilla tai älypuhelimen kautta. Toiminto vaatii että kohteessa on toimiva laajakaista tai 4G internetyhteys. 

Ammattijärjestelmät asennettuna


Vaativimpiin tarpeisiin suosittelemme hankkimaan ammattikäyttöön tarkoitetut IP-kamerat. Ammattijärjestelmät kootaan ja toteutetaan asennuskohteen olosuhteiden mukaisesti.

Saat käyttöösi toimivan kameravalvontajärjestelmän sekä helppokäyttöisen mobiilisovelluksen, josta voit kätevästi katsoa reaaliaikaista kuvaa ja tallenteita. Lisäksi näytämme miten järjestelmä toimii ja neuvomme teknisissä asioissa myös asennuksen jälkeen.

Etkö tarvitse asennuspalvelua?

Voit myös ostaa laitteet verkkokaupastamme, ja asentaa ne itse. Meiltä saat apua valintaan, sekä teknistä tukea asennukseen sekä käyttöönottoon. Sopimuksesta voimme myös konfiguroida järjestelmäsi etänä, tai tarvittaessa tulla tekemään käyttöönoton paikanpäälle.

Valikoimastamme löytyy nopeita "Plug & Play" -valvontakameroita, joita on helppoa asentaa ja käyttää, sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja valvontaratkaisuja vaativimpiin tarpeisiin ja olosuhteisiin. VERKKOKAUPPAAN >> 

Esimerkkihinnasto

Langalliset ammattijärjestelmät omakotitaloon asennuspalveluineen. Hinnat ovat suunta-antavia, todellinen kustannus määräytyy järjestelmän sisällön ja työn määrän mukaan.

1 Valvontakameran järjestelmä


890€

2 Valvontakameran järjestelmä


1190€

3 Valvontakameran järjestelmä


1490€

4 Valvontakameran järjestelmä


1790€

5 Valvontakameran järjestelmä


2190€

6 Valvontakameran järjestelmä


2490€

7 Valvontakameran järjestelmä


2790€

8 Valvontakameran järjestelmä


3090€

"Avaimet käteen"- paketit sisältävät laitteiston lisäksi aina:

Ammattilaisen tekemän suunnitelman ja kartoituksen kohteessasi 

Ammattilaisen tekemän asennuksen: 

  • kaapelointityön
  • kameroiden asennuksen ja ohjelmoinnin
  • tallentimen asennuksen ja ohjelmoinnin
  • järjestelmän testauksen
  • käyttäjätunnuksien luomisen
  • etäkatselun yhteyksien käyttöönoton ja ohjelmistoasennukset
  • turvamerkinnät sekä käyttökoulutuksen


Järjestelmien hinnat ovat suuntaa-antavia, todellinen kustannus määräytyy järjestelmän sisällön ja työn määrän mukaan.