Tyhjä sivu

Helppo käytettävyys ja monipuoliset ominaisuudet tekevät Dahua kameravalvonnasta yksinkertaista ja mukavaa. Ilmaisilla mobiili- ja työpöytäsovelluksilla voidaan hallita samanaikaisesti kaikkia Dahuan turvatuotteita. Dahuan omalla P2P-toiminnolla kameroiden tai tallentimen liittäminen ilmaiseen älypuhelinsovellukseen (IOS/Android) onnistuu helposti pelkän QR-koodin avulla.

Dahua Technology maailman johtavana kameravalmistajana tarjoaa laajan valikoiman erittäin laadukkaita kamera-, tallennin- ja kulunvalvontaratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin ja jokaiselle käyttäjälle. tekstisi tähän...

Kameravalvonnan tuotemerkki Colibri tarjoaa valmiit valvontakamerapaketit, jotka helpottavat tuotteiden valintaa. Ne sisältävät kaikki tarvittavat komponentit kodin tai pienkiinteistöjen kameravalvontaan. 

IP-Kamerat

IP-kamera lähettää suoraa digitaalista videokuvaa verkosta päätelaitteeseen reaaliajassa ja kuvaa voidaan katsoa ja ohjata verkkoselaimella mistä tahansa, mistä löytyy Internet-verkko. Valitse kiinteistä, kupumallisista ja ohjattavista malleista kameravalvontaratkaisu Ethernet-verkkoon.