Unohda avaimet ja hanki avaimeton älylukko!

Älylukot


Älylukko Yale Doorman (Harmaa)

Tuotekoodi: CFW214 Yale Doorman on etäohjattava älylukko. Helposti asennettava BL907-lukkorunko, joka soveltuu uusiin ja vanhoihin ovimalleihin. Älylukon voi avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimella (ohjaus hankittavissa lisävarusteena). Yale Doorman -älylukko haastaa perinteiset mekaanisella avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia joustavia käyttötapoja. Yale Doorman on helposti asennettavissa niin vanhoihin kuin uusiinkin oviin. Älylukon voi asentaa helposti yleisimpien kotimaisten lukkorunkojen tilalle. Huomioi mahdollinen karansiirtimen (lisätarvike) tarve asennuksessa. Yale Doorman-ulkoyksikkö on pöly- ja kosteusuojattu (IP55) ja suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Pakettiiin kuuluu : 3 kulkutunnistetta, Yale Doorman -oviohjaimet, Abloy-lukkorunko, asennustarvikkeet ja -ohjeet. Vakiopaketissa on asennustarvikkeet 40 - 88 mm paksuille oville

348,00 €

Yale Doorman Karansiirrin BL907

Tuotekoodi: CFV955 Karansiirrin mahdollistaa Yale Doorman -älylukon asennuksen tuplatiivisteoviin. Karasiirrin on tarpeellinen asennusta varten, mikäli karmin ja painikkeen keskikohdan välinen etäisyys on 29-35 mm.

55,90 €

OVIKU NERO ÄLYLUKKO, BLUETOOTH

Tuotekoodi: OVIKU Sähkönumero: 7139759 OVIKU Nero: Avaa ovi puhelimellasi Voit avata oven puhelimellasi ja antaa kertakäyttöisiä tai pysyviä OVIKU-avaimia muillekin puhelinsovelluksen kautta. OVIKU Nero toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa, ja voit yhä käyttää myös perinteisiä avaimia.

249,00 €