Kameravalvonta- ja Murtohälytinjärjestelmä asennukset

Kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmä asennukset ammattitaidolla!

Myös teollisuuden prosessivalvonta! Lue lisää


Laadukkaat valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät lisäävät turvallisuutta sekä yritystoimintaan että arkielämään.

Kameravalvonta on kustannustehokas ratkaisu valvoa ja turvata alueita, henkilöitä ja omaisuutta, sekä hyvin suunniteltu ja toteutettu hälytysjärjestelmä suojaa omaisuuttasi ja parantaa sinulle tärkeiden henkilöiden turvallisuutta. Hälytysjärjestelmään on mahdollista liittää murtohälyttimet, palovaroittimet, vuotovahdit sekä paljon muita turvallisuutta lisääviä tunnistimia!

Turvaa yrityksellesi kameravalvontaratkaisujen avulla

Kameravalvonnan avulla ehkäiset asiatonta liikkumista yrityksesi alueella ja suojaat yrityksesi ilkivallalta. Vahingon sattuessa kamera tallentaa murron tai tihutyön tapahtumahetkellä ja jälkivahinkojen selvittelystä tulee huomattavasti vaivattomampaa.

Teemme kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmä asennuksia "avaimet käteen" periaatteella kotiin, mökille sekä yrityksille. Pystymme toteuttamaan myös suuria kokonaisuuksia. Toimimme pääasiassa Etelä-Pohjanmaan alueella.

Kaikkiin ANWE OY:n asentamiin kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmä paketteihin on mahdollista liittää etäkatselu/hallinta, esimerkiksi matkapuhelimella tai tietokoneella.


Haluatko asentaa itse?

ANWE-verkkokaupasta löydät perustarvikkeet sekä valmiit valvontakamerapaketit sekä hälytysjärjestelmät, joilla voit toteuttaa kamera- ja/tai murtohälytinjärjestelmän helposti itse, ilman ammattiasentajaa! Verkkokaupasta löytyy vain pieni osa meiltä saatavista tuotteista, eli jos et löydä sinun tarpeisiisi soveltuvia laitteita, niin ota yhteyttä!

Jos tarvitset apua, niin voit ottaa yhteyttä ammattilaisiimme jotka mielellään opastavat sinua laitteiden valinnassa ja joilta saat opastusta asennukseen ja käyttöönottoon liittyvissä asioissa!


Mikäli haluat että otamme sinuun yhteyttä, täytä alla oleva lomake.  Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!


Kameravalvonta

Ennakoi ja ehkäise kiinteistövahinkoja kameravalvonnalla

Laadukkaat valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät lisäävät turvallisuutta sekä yritystoimintaan että arkielämään. Kameravalvonta on kustannustehokas ratkaisu valvoa ja turvata alueita, henkilöitä ja omaisuutta. Yleisin murtovalvontapaketti koostuu sekä rakennuksen sisälle asennettavista liiketunnistimista/kameroista, että ulkokäyttöön tarkoitetusta videovalvonnasta.

Hälytyksen sattuessa, on helppo tarkistaa tilanne kamerasta, ja tällä tavoin ehkäistä isompia vahinkoja. Kaiken pystyy tarkistamaan myös jälkikäteen tallenteesta.

Meiltä löytyy laaja valikoima valvontakameroita eri käyttötarkoituksiin. Asennuksissa käytämme pääsääntoisesti Dahuan tuotteita.

Murtohälytinjärjestelmät

Murtohälytinjärjestelmät

DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja yrityksen turvallisuustarpeet. DSC Power NEO yhdistää Power-sarjan äärimmäisen luotettavuuden ja langattomat PowerG-teknologian. Hälytysjärjestelmä voidaan toteuttaa langattomasti, kaapeloiden tai yhdistämällä molempia tekniikoita. Keskuksia on monenkokoisia, ja niihin on saatavilla paljon erilaisia ilmaisimia. Tuloksena on erittäin monipuolinen ja turvallinen hälytinjärjestelmän nykytarpeisiin.

AJAX hälytysjärjestelmä on älykäs, nopea ja luotettava! Uusi nykyaikainen hälytysjärjestelmä monipuolisilla ohjauksilla ja varmatoimisella langattomalla tekniikalla. Ei enää vääriä hälytyksiä, eikä ongelmia. Helpot ja nopeat tiedonsiirrot pitävät huolen, että tiedät heti jos kohteessa tapahtuu jotain.

Asennuksissa käytämme pääsääntöisesti kohteesta riippuen joko DSC tai AJAX-hälytysjärjestelmää!

Sähköasennukset

Sähkö-ja automaatio asennukset

 Meiltä sähkö- ja kunnossapitotyöt, myös teollisuuteen.

Yrityksemme rekisteröity urakointiluokka on S2

Kysy tarjousta asennuksesta!

Kuvagalleria