Valvontakamerajärjestelmä CELOTRON EAGLE LANGATON FULLHD

ALE!

Tuotekoodi: 7163701

Langaton kameravalvonta paketti, akkutoimisella, langattomalla FULLHD kameralla.


Peruspakkauksessa "Combo" tallennin + 1 akkukäyttöinen valvontakamera + tarvittavat lisälaitteet. Internet etäkatselu, push toiminnot, ym. Tallennus muistikortille tai ulkoiselle kiintolevylle (ei sis.pakkaukseen). Asetukseton internet P2P etäkatselu. Tallennuksissa mm. ajastus, liikkeen tunnistus, ym.
Kameroissa IR yönäkö max n. 10m.
Kameroiden akkukesto esim. mökkikäytössä (n. 4min katselua / päivä) arviolta 6 kk. Mikäli kohteessa ei juurikaan ole liikkeentunnistuksia ja etäkatselua on huomattavasti vähemmän, akun kesto tällöin n. 10kkJärjestelmään on mahdollista liittää yhteensä neljä kameraa. 

Tilaa nyt! Tulossa 16.4.2020 

490,00 € 520,00 €
Please select variants first

Langaton Celotron Eagle P2P Pro on monipuolinen ja laajennettava valvontajärjestelmä. Tähän peruspakkaukseen sisältyy 9" HD-kosketusnäytöllä varustettu combotallennin virtalähteineen, yksi akkukäyttöinen Full HD 1080P-laatuinen valvontakamera ja tarvittavat lisälaitteet, joilla pääset erinomaisesti alkuun. Infrapunateknologialla varustettu kamera sopii sellaisenaan asennettavaksi niin sisälle kuin uloskin, ja se kuvaa myös yöllä n. 10 metrin matkalta. Voit katsella kameran näkymää joko tallentimesta tai etänä Apple/Android-mobiililaitteillasi ilmaisella Ai SmartCam-sovelluksella. Tallennus onnistuu esimerkiksi ajastuksen avulla tai liikkeentunnistuksen käynnistämänä. Tämä paketti soveltuu asennettavaksi vaikkapa mökille, sillä kameran akkukesto voi olla jopa 6-10 kuukautta riippuen valitsemistasi tunnistus- ja tallennusasetuksista ja etäkatseluajoista.
Tallennin osaa tallentaa kuvamateriaalin valitsemasi kaltaiselle muistikortille tai ulkoiselle kiintolevylle. Tallentimeen voi liittää yhteensä neljä eri kameraa, joten laajennusvaraa riittää. Nerokkaasti suunnitellussa järjestelmässä ei ole lainkaan sisäistä webpalvelinta, joka on tyypillisin hyökkäyskohde verkkoon liitettävissä laitteissa. Siksi se on erityisen turvallinen valinta. Kamerassa on infrapunatoiminen liiketunnistus sekä yönäkö ja kaksisuuntainen audio.

Langaton kantomatka

Langaton kantomatka: Järjestelmän langaton kantomatka määräytyy ympäröivien olosuhteiden mukaan, tarkoittaen sitä että ns. "vapaassa tilassa", jossa kameroiden ja vastaanottimen antennit näkevät esteettä toisensa, on kantomatka n. 300m (tehdas hallit ym.) Normaali olosuhteissa (asennus esim. omakotitaloon) laitteiden langattomaan yhteyteen vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi seinät, kattomateriaalit, viereiset wlan verkot ym. Mikäli epäilet langattoman yhteyden toimivuutta juuri sinun kohteessasi, voidaan nyrkkisääntönä pitää kohteesta riippumatta, toimivaa: n. 40m langatonta kantomatkaa. Järjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös ns. tehoantenneja mutta parempi ratkaisu on siirtää joko huono yhteyksistä kameraa toiseen paikkaan, tai vastaanotinta esimerkiksi kameraa lähempänä olevaan huoneeseen, tai siirtää muut 2.4G taajuudella toimivat radiolaitteet (esim. wlan reititin) kauemmaksi kameroista / niiden vastaanottimesta.   

Akunkesto

Kameroissa olevien Li-Po akkujen kestoaika on satunnaisessa etäkatselukäytössä n. 6kk. Ed. tarkoittaa n. 4min jatkuvaa tai jaksottaisen katselun kokonaisaikaa / päivä. Mikäli kamera kuitenkin näkee kohteessa lisäksi myös liikettä, lyhenee ko. ajanjakso. Mikäli kameraa katsellaan vain harvoin etänä, esimerkiksi satunnainen 1x 15 sekunnin kertakatselu/kamera vuorokaudessa, eikä kohteessa tapahdu lainkaan liiketunnistuksia, saattaa akku tällöin kestää jopa 12kk. Jatkuvaa etäkatselua kameran akku kestää yhteensä, n: 15 h.

Vanhojen tallenteiden katselu ei lyhennä akkujen kestoaikaa!


Lisätietoja: