Reolink Go PT akkukäyttöinen 4G kamera ulkokäyttöön

Uutuus!

Tuotekoodi: 90733

Säänkestävä Pan/Tilt valvontakamera 4G-yhteydellä

Toimitusaika: n. 3-5 arkipäivää

345.00 € 369.00 €
Please select variants first

Reolink Go PT on maailman ensimmäinen 4G-yhteydellä varustettu akkutoiminen Pan/Tilt kamera. Tämän helpommaksi ei kohteen valvonta enää mene. Kameran katseen saa käännettyä aina minne haluaa. Kuusinkertainen digitaalinen zoom, integroitu mikrofoni ja kaiutin sekä erittäin laaja kuvakulma tekevät valvonnasta helppoa.

Suuren 6500mAh akun, IP64-säänkestävyyden ja itsenäisen 4G-yhteyden avulla kamera pärjää aina. Akku kestää viikkoja ja jopa kuukausia. Aurinkopaneelin avulla kamera voi olla ilman erillistä lataamista jopa ympäri vuoden. Tätä 1080p Full HD-ulkokameraa pimeäkään ei haittaa, sillä kuusi infrapunavaloja näkee hämärässäkin kymmenen metrin etäisyydelle.

Käyttöönotto on äärettömän helppoa ja nopeaa, mitään johtoja ei tarvita. 

Reolink App (iOS ja Android) ja Reolink Client (Windows ja macOS)-sovelluksista ohjataan kameraa, näkee suoran videokuvan, tallenteet ja hallitsee ominaisuuksia kuten toimenpiteet reaaliaikaisista ilmoituksista kameran havaittua liikettä. Sovelluksista voi hallita ja seurata yhtäaikaisesti kaikkia muitakin Reolinkin kameroita. Tallennus tapahtuu microSD- muistikortille, max. 64 GB.

  •  1080p Full HD
  • Aurinko- / akkukäyttöinen
  • Kaksisuuntainen ääni
  • Starlight Night Vision