Reolink Go akkukäyttöinen 4G-kamera ulkokäyttöön

Uutuus!!

Tuotekoodi: 90701

Säänkestävä (IP65) valvontakamera SIM-korttipaikalla ja ladattavalla akulla

Toimitusaika: n. 2-4 arkipäivää

279.00 €
Please select variants first

Reolink Go 4G on langaton akkukäyttöinen valvontakamera

Reolink Go 4G -valvontakamera on aidosti langaton. Wlan-verkkoa tai edes verkkovirtaa ei välttämättä tarvita. Kamera toimii 4G LTE- mobiiliverkossa ja siihen asetetaan SIM-kortti, jolla se pitää yhteyttä 3G/4G-verkkoon. Yhteys ei ole päällä jatkuvasti vaan tarvittaessa: Kameran havaittua liikettä tai käyttäjän ottaessa yhteyden kameraan.


Go toimii järeällä 7800mAh akulla viikkoja, jopa kuukausia. Kestävä kuori suojaa kaikissa olosuhteissa, vaikka kaatosateessa (IP65 luokitus). Vesitiiviinä eivät sääolosuhteet kameraa haittaa ja infrapunavalojen avulla se näkee hämärässäkin 10 metriin asti.


Tallennus tapahtuu kameraan asennettavaan max 64GB microSD-muistikorttiin. Liiketunnistuksesta syntyvä tallennus jää muistikortille ja on helposti katsottavissa. Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Kameran akku ladataan vesitiiviisti suojatusta microUSB-liittimestä millä tahansa 5V auto- tai verkkolaturilla tai Reolink Solar Panel aurinkopaneelilla. Akussa itsessäänkin on microUSB-liitin eikä se siten tarvitse omaa laturia. Kameraa voi myös käyttää latausjohto liitettynä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Akkukäyttöinen - toimii ilman verkkovirtaa jopa kuukauden!
  • Lisävirtaa voidaan syöttää aurinkopaneelilla tai esim. powerbankilla
  • Sisäänrakennettu 4G-modeemi
  • Tallennus laitteen muistikortille tai valmistajan pilvipalveluun
  • Hälytykset älypuhelimeen tai sähköpostiin
  • Live-video
  • Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni
  • Suomenkielinen mobiiliohjelma

Helppo käyttöönotto

Valvontakameran käyttöönotto on helppoa älypuhelimen avulla. Kameraan asetetaan SIM-kortti sekä microSD muistikortti jonka jälkeen se on valmis käytettäväksi. Kameraa voidaan käyttö akulla tai kytkeä se verkkovirtaan / akkuun / aurinkopaneeliin microUSB-liitännän avulla.

Älylaitteeseen ladattava ilmainen sovellus toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yhdellä sovelluksella voidaan hallita useita eri Reolink-kameroita. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille, jolloin yhtäaikaisia käyttäjiä voi olla enintään kahdeksan.

Monipuolinen 4G valvontakamera kotiin, mökille tai vaikkapa rakennustyömaalle!