MURTOHÄLYTYSPAKETTI CELOTRON SUPREME ALOITUSPAKKAUS

ALE!

Tuotekoodi: 7163790

Supreme GSM murtohälytysjärjestelmä. Langaton Supreme on langaton hälytys, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä, jossa on graafinen applikaatiokäyttöliittymä. Supremeen voidaan liittää useita kameroita ja katsella niistä "live videota", sekä liikkeestä tallennettuja tapahtumia. Järjestelmällä voidaan ohjata lämmitystä, valoja, ym. Ohjauksissa on mahdollista käyttää jopa automaattisia päälle ja pois kytkentöjä. Järjestelmän antureiden ym. laitteiden ohjelmointi tapahtuu ainoana laitteena maailmassa, yksinkertaisesti valokuvaamalla anturissa / laitteessa oleva QR-koodi. Kaikki helposti ja vaivattomasti omalla älypuhelimellasi.Supreme peruspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset jotta pääset hyvään alkuun: Isolla LCD-LED näytöllä varustettu, kosketusherkkä keskusyksikkö jossa: gsm-tekniikka, akku, integroitu antenni ja usb-virtalähde.+ 1 Kpl liiketunnistin "magneettikuula" jalalla 2 Kpl kauko-ohjaimia (monitoimi) 2 Kpl ovimagneetteja (magneettikuula) Lisävarusteena saatavissa lukuisia erilaisia antureita, AC-ohjaus releitä ja valvontakameroita. Huomioi että järjestelmä tukee vain Celotron Supreme-IP kamerat. Valvontakameroiden käyttö vaatii ainoastaan jonkin olemassa olevan internet yhteyden tai lisävarusteena myytävän wlan sovittimen + usb mokkulan.

425,00 € 449,00 €
Please select variants first

Koskaan aiemmin ei hälytysjärjestelmien historiassa ole näin laajan järjestelmän käyttö ja ohjelmointi ollut yhtä helppoa.

Supreme on langaton hälytys, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä, jossa on graafinen applikaatiokäyttöliittymä. Supremeen voidaan liittää useita kameroita ja katsella niistä "live videota", sekä liikkeestä tallennettuja tapahtumia. Järjestelmällä voidaan ohjata lämmitystä, valoja, ym. Ohjauksissa on mahdollista käyttää jopa automaattisia päälle ja pois kytkentöjä. Järjestelmän antureiden ym. laitteiden ohjelmointi tapahtuu ainoana laitteena maailmassa, yksinkertaisesti valokuvaamalla anturissa / laitteessa oleva QR-koodi. Kaikki helposti ja vaivattomasti omalla älypuhelimellasi.

Tyylikästä


Laitteen suunnittelussa on panostettu pelkän teknisen ylivoimaisuuden lisäksi myös ulkonäköön.

Järjestelmä ja sen anturit, sopivat yhteen nykyaikaisten kalusteiden ja pintaratkaisujen kanssa.

Keskusyksikkö voidaan asentaa seinälle, tai voit kääntää laitteen takaa jalan esiin ja säilyttää sitä pöydällä.

Antureiden muotoilussa on pidetty mielessä myös asennuksen helppous, esimerkiksi liiketunnistimessamme

on ainutlaatuinen patentoitu "magneettikuula" asennus.

Edistyksellistä


Supreme hälytysjärjestelmä ei vain ole kaunis päältä vaan myös sisältä. Sen piirilevy on valmistettu alan tarkimmin valvottuna ja testattuna.

Laitteen pieneen kokoon on pakattu myös aivan uskomaton määrä ominaisuuksia joista kilpailevissa laitteistoissa voi vain uneksia !

Tässä niistä muutamia, (katso tarkempi lista sivun lopusta)

- Täysin graafinen käyttöliittymä - Android ja Apple

- Laitteen ohjelmointi tapahtuu QR-koodein, ei vaadi mitään osaamista

- Murto-, vesi- ja palovalvonta

- Kameravalvonta (teräväpiirtoinen "live"-video)

- Lämmitys / sähkölaite ohjaukset, sekä automaattiset ohjaukset ns. tapahtumista

- Ovien sekä ikkunoiden valvonta ja ilmoitus niiden auki jäämisestä

- Tapahtumalogi

+ Paljon, paljon muuta !


Helppoa


Celotron Supreme laite ohjelmoidaan ja sitä käytetään omalla applikaatiollamme: Supreme-App.

Järjestelmän päivittäinen käyttö on äärimmäisen helppoa ja selkeää, sinun ei koskaan tarvitse "arpoa" että mitä olet tekemässä.

Kameroiden katselukin onnistuu käden käänteessä, valitset vain kameran jota haluat katsoa ja painat nappia. Vastaavasti tapahtuu valaistuksen, lämmityksen ym. ohjaaminen.

Väitämme että mitään markkinoilla olevaa kilpailevaa järjestelmää ei ole yhtä helppo ohjelmoida:

1. Käynnistät "Supreme-App" applikaatiomme

2. Valitset laitetyypin minkä haluat lisätä, esim. "Ilmaisimet"

3. Valokuvaat puhelimesi kameralla, anturin pohjassa olevan QR-koodin

4. Annat ruudulle ilmestyvään laatikkoon anturillesi nimen

VALMISTA TULI !

Peruspakkaus


Supreme peruspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset jotta pääset hyvään alkuun:
- Isolla LCD-LED näytöllä varustettu, kosketusherkkä keskusyksikkö jossa: gsm-tekniikka, akku, integroitu antenni ja usb-virtalähde
- 1 Kpl liiketunnistin "magneettikuula" jalalla
- 2 Kpl kauko-ohjaimia (monitoimi)
- 2 Kpl ovimagneetteja (magneettikuula)
Lisävarusteena saatavissa lukuisia erilaisia antureita, AC-ohjaus releitä ja valvontakameroita. Huomioi että järjestelmä tukee vain Celotron Supreme-IP kamerat. Valvontakameroiden käyttö vaatii ainoastaan jonkin olemassa olevan internet yhteyden tai lisävarusteena myytävän wlan sovittimen + usb mokkulan