MINIFINDER ZEPTO AJONEUVON GPS-PAIKANNIN

Tuotekoodi: Tuotekoodi: GSE-MFZ

MiniFinder on maailman pienin GPS-paikannin ajoneuvoille. OBD-liittimen avulla se kytkeytyy suoraan ajoneuvon diagnostiikkaporttiin. Asennuksen jälkeen ajoneuvon sijaintidata lähetetään MiniFinder GO sovellukseen reaaliajassa. Liitä vain laite ajoneuvon OBD-porttiin ja asennus on valmis.

Zepto voidaan asentaa myös ajoneuvoihin, joissa ei ole OBD2 porttia. OBD virtajohdon kanssa, Zepto voidaan kytkeä suoraan akkuun, jonka jännite voi olla 9-36 volttia).

Toimitusaika alle 2 viikkoa

155,00 €
Please select variants first

MiniFinder Zeptolla saat ajoneuvosi lisättyä pilveen. Hyödynnä modernia varashälytintä, yksityiskohtaista ajnoeuvodataa ja statistiikkaa missä ja milloin haluat.
Kaikissa matkustusajoneuvoissa vuodesta 2001 ja diesel-ajoneuvoissa vuodesta 2004 on OBD2 liitin. Liitin on jossain päin ohjaamoa, useimmiten ratin alla tai lähistöllä.
MiniFinder trippimittarilla säästyt aikaavievältä paperityöltä ja saat luotettavaa tietoa matkoistasi. Asentamalla MiniFinder Zepton automatisoit ajopäiväkirjasi!
Huom: Järjestelmä toimii MiniFinder-pilvipalvelussa, joka tarvitsee toimiakseen aktiivisen tilauksen. Pakkauksessa ohjeet tilaukselle. Tilaukseen sisältyy puhelinliittymä laitteelle.

24 kk sitova 7,2 € / kk 12 kk sitova 10,3 € / kk 6 kk sitova 11,9 € / kk Ei sitovuutta 12,7 € / kk 

Paketin sisältö:

  • Zepto
  • Micro-USB latausjohto
  • SIM
  • Pikaohje ja käyttö-ohje (englanti)