MINIFINDER NANO TURVAHÄLYTIN JA GPS-PAIKANNIN

Tuotekoodi: GSE-MFN

Pienikokoinen kellon kaltainen turvalaite monipuolisilla hälytysominaisuuksilla, pitkällä akkukestolla kuin myös todella tarkalla paikannuksella. Ruotsalaista patentoitua suunnittelua.
Laite tarjoaa uskottavaa toiminnallisuutta pienessä muodossa. MiniFinder® Nano on vallankumouksellinen innovaatio henkilökohtaisessa turvallisuudessa ja GPS-paikannuksessa, joka on ihanteellinen ikäihmisille, kognitiivisista oireista kärsiville, lapsille tai ihmisille jotka tekevät töitä vaarallisissa ympäristöissä. Tuotteessa on sykemittari, ja hälytyksen aktivointi voidaan tehdä esimerkiksi sykkeen muutoksista.
Laitteessa on sisäänrakennettu eSIM, GPS, Bluetooth ja WiFi, joka mahdollistaa käyttäjän paikantamisen yli 190 maassa.

Toimitusaika n.2-4 arkipäivää

285.00 €
Please select variants first

Nano puetaan mukavasti ranteeseen, mutta sen pystyy helposti irroittamaan rannenauhasta käytettäväksi autossa, laukussa tai missä vain mitä halutaan paikantaa ja seurata.
Turvallisuuden lisäämiseksi voidaan Nanon sykemittaus ja putoamissensori aktivoida käyttäjän tilan valvomiseksi ja automaattisten hälytysten mahdollistamiseksi.
Nano käyttää MiniFinderin erittäin kehittynyttä tekniikkaa pitkän akkukeston mahdollistamiseksi. Valmiustilassa akku kestää jopa 120 tuntia.
Huom: Järjestelmä toimii MiniFinder-pilvipalvelussa, joka tarvitsee toimiakseen aktiivisen tilauksen. Pakkauksessa ohjeet tilaukselle. Tilaukseen sisältyy puhelinliittymä laitteelle.

24 kk sitova 7,2 € / kk 12 kk sitova 10,3 € / kk 6 kk sitova 11,9 € / kk Ei sitovuutta 12,7 € / kk 

 Paketin sisältö:

  • Nano
  • Oma latausjohto magneetilla
  • eSIM
  • Pikaohje ja käyttö-ohje (englanti)