MINIFINDER ATTO ELÄIMEN GPS-PAIKANNIN

Tuotekoodi: GSE-MFA

MiniFinder® Atto yksi pienimmistä GPS-paikantimista eläimille. Mittojen ollessa 65 x 35 mm ja painon 38 g, Atto on sopiva myös pienille eläimille.
Atto on IP67 sertifioitu, joka tarkoittaa sen olevan täysin vedenpitävä ja sopiva ulkokäyttöön. Kiitos kehittyneelle ohjelmistolle ja energiatehokkaille komponenteille, akkukesto on paljon parempi kuin keskiarvoltaan tämän kokoisissa laitteissa on. Valmiustilassa akku kestää 20 päivää ja 3-4 päivää normaalissa käytössä. Atto käyttää älykkäitä algoritmeja samoin kuin MiniFinder® Pico, MiniFinder® Zepto ja MiniFinder® Nano.

Toimitusaika n.2-4 arkipäivää

249.00 €
Please select variants first

Kun MiniFinder Atto suunniteltiin, oli tavoitteena luoda mahdollisuus käyttää sitä mahdollisimman monilla eläimillä vaikuttamatta kuitenkaan radikaalisti tuotteen ominaisuuksiin.
- Vedenpitävä, jotta sitä voidaan käyttää mahdollisimman monissa ympäristöissä.
- Minimaalinen paino, jotta sitä voidaan käyttää myös pienimmillä eläimillä.
Atto lähettää sijaintidataa MiniFinder GO - palveluun heti, kun se havaitsee liikettä ja laitteen sijainnin voi paikantaa reaaliajassa sovelluksella. Sovelluksessa näet sijaintihistorian, voit määritellä turvalliset alueet ja saada hälytyksen, jos akku tarvitsee latausta.

Minifinder Go -sovellus on maksuton, ja sen saa ladattua joko App Storesta tai Play-kaupasta. Minifinderiä voi seurata useasta puhelimesta.

Huom: Järjestelmä toimii MiniFinder-pilvipalvelussa, joka tarvitsee toimiakseen aktiivisen tilauksen. Pakkauksessa ohjeet tilaukselle. Tilaukseen sisältyy puhelinliittymä laitteelle.

24 kk sitova 7,2 € / kk 12 kk sitova 10,3 € / kk 6 kk sitova 11,9 € / kk Ei sitovuutta 12,7 € / kk 

 Paketin sisältö:

  • Atto
  • Micro-USB latausjohto
  • IoT SIM
  • Pikaohje ja käyttö-ohje (englanti)