DAHUA Valvontapaketti 2MP

Tilaa pakettina!

Tuotekoodi: DAKIT2

Laadukas heti käyttövalmis FullHD valvontakamera-paketti DAHUA tuotteilla!

Paketti sisältää kaikki tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet:

- Tallennin 4 kanavaa PoE

- Kiintolevy 1 Tb (valmiiksi asennettuna)

- Dahua 2231 Valvontakamera (2Mp) 2 kpl

- Kytkentäkaapelit kameroille a´20m 2 kpl

Valitse kameramalli, joko BULLET tai KUPU

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Valitse variaatio:

541.00 € 560.00 €
Please select variants first

Tee asennuksesta ammattimainen näillä lisätarvikkeilla!

Kytkentäkotelo Bullet-kameralle

Kytkentäkotelo Kupu-kameralle

Seinäasennusjalka Kupu-kameralle

Kytkentäkoteloa käyttämällä saat asennuksesta ammattimaisen ja siistin!


Dahuan kamerat ovat tarkoitettu ammattikäyttöön, mutta laatua ja toimintavarmuutta arvostavat käyttävät niitä myös koti- ja mökkikäytössä!


Tämän paketin Dahua 2231- kamerat  soveltuvat loistavasti yleiseen aluevalvontaan. Ne kuvaavat tarkkaa kuvaa myös heikossa valaistusympäristössä, sekä IR-valojen ansiosta myös täysin pimeässä 30 metriin asti. Näissä kameroissa on myös älykkäitä ominaisuuksia, kuten Tripwire (hälytyslinja) ja Intrusion (tunkeutumisen havaitseminen). Myös tallennin tukee näitä ominaisuuksia, ja voit hyödyntää niitä esim. hälytyskäytössä.

Älykkäiden hälytystoimintojen ansiosta voit helposti ehkäistä "turhia" liiketunnistus hälytyksiä, tilaamalla esim. puhelimeesi hälytyksen vain itse määrittelemäsi hälytyslinjan ylityksistä!

Dahuan Lite -sarjan valvontakamerat soveltuvat erinomaisesti perinteiseen kameravalvontaan ja yksinkertaisiin valvontaprojekteihin. 

Etähallinta ja -katselu:

Kameran etäkatseluun ja hallintaan voi käyttää Dahuan omia puhelinsovelluksia (iDMSS/gDMSS) tai SmartPSS -tietokoneohjelmaa. Tallennin pitää olla kytkettynä nettiin (reitittimeen/modeemiin).

Voit jatkossa täydentää järjestelmääsi, lisäämällä siihen vaikkapa moottori zoomilla varustettuja kameroita, tai vaikkapa PTZ- etäohjattavia Dahua valvontakameroita! 

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin ota meihin yhteyttä!


Lisätietoja:


Dahua on nopeasti noussut yhdeksi maailman suurimmaksi videovalvontatuotteiden valmistajaksi. Dahua tuo markkinoille huipputekniikalla varustettuja valvontakameroita sekä tallentimia ja samalla se on onnistunut pitämään hintatason edullisena.