DAHUA 2MP Valvontakamera-paketti

Tuotekoodi: DAKIT2-B

DAHUA valvontakamera-paketti kahdella mustalla kupukameralla!

Paketti sisältää:

- 2kpl Dahua HDBW1230E-28B Kupukameraa

- Tallenin NVR4104-P-1T (1Tb Kiintolevy valmiiksi asennettuna)

- 2kpl Valmiskaapeli (a´20m)

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

529.00 € 560.00 €
Please select variants first

Tee asennuksesta ammattimainen näillä lisätarvikkeilla!

Kytkentäkotelo Kupu-kameralle

Seinäasennusjalka Kupu-kameralle

Kytkentäkoteloa käyttämällä saat asennuksesta ammattimaisen ja siistin!


Dahuan valvontatuotteet ovat tarkoitettu ammattikäyttöön, mutta laatua ja toimintavarmuutta arvostavat käyttävät niitä myös koti- ja mökkikäytössä!


Tämän paketin Dahua 1230- kamerat soveltuvat loistavasti yleiseen aluevalvontaan. Ne kuvaavat tarkkaa kuvaa myös heikossa valaistusympäristössä, sekä IR-valojen ansiosta myös täysin pimeässä 30 metriin asti. Näissä kameroissa on myös älykkäitä ominaisuuksia, kuten Tripwire (hälytyslinja) ja Intrusion (tunkeutumisen havaitseminen). Myös tallennin tukee näitä ominaisuuksia, ja voit hyödyntää niitä esim. hälytyskäytössä.

Älykkäiden hälytystoimintojen ansiosta voit helposti ehkäistä "turhia" liiketunnistus hälytyksiä, tilaamalla esim. puhelimeesi hälytyksen vain itse määrittelemäsi hälytyslinjan ylityksistä!

Dahuan Lite -sarjan valvontakamerat soveltuvat erinomaisesti perinteiseen kameravalvontaan ja yksinkertaisiin valvontaprojekteihin.

Etähallinta ja -katselu:

Kameran etäkatseluun ja hallintaan voi käyttää Dahuan omia puhelinsovelluksia (iDMSS/gDMSS) tai SmartPSS -tietokoneohjelmaa. Tallennin pitää olla kytkettynä nettiin (reitittimeen/modeemiin).

Voit jatkossa täydentää järjestelmääsi, lisäämällä siihen vaikkapa moottori zoomilla varustettuja kameroita, tai vaikkapa PTZ- etäohjattavia Dahua valvontakameroita!

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin ota meihin yhteyttä!


Lisätietoja: