Colibri-tuoteperheellä erittäin hyvä hinta-laatusuhde

COLIBRI-tuoteperhe tarjoaa kameravalvonnan moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Erittäin tarkka kuva ja videon tallennus halutulla tavalla (jatkuva, ajastettu, liikkeestä tms.). COLIBRI tallennin syöttää myös virran kameralle samassa kaapelissa kuvan kanssa (PoE), joten COLIBRI kamerat eivät tarvitse erikseen pistorasiaa toimiakseen. HELPPO ASENNUS!!

Vaivattomat valvontakamerapaketit helpottavat valintaasi ja ne sisältävät kaikki tarvittavat komponentit kodin tai pienkiinteistöjen kameravalvontaan!


SYYSKUUN HUIPPUTARJOUS!! Osta kolmen bullet-kameran paketti, niin saat NELJÄNNEN kameran kaupanpäälle!!! >> Osta täältä


COLIBRI-valvontakamerapaketit


COLIBRI - LAADUKAS JA KUSTANNUSTEHOKAS RATKAISU KAMERAVALVONTAAN

Colibrin FullHD IP-valvontakamerat soveltuvat loistavasti valvontaan sekä tarkkailukäyttöön. IP-valvontakamera on helppo asentaa ja käyttää, ja siinä on monipuoliset hälytys- ja tallennusominaisuudet sekä PoEvirransyöttö. Voit seurata kameroiden tallentamaa kuvaa Internet-selaimella, PC-ohjelmistolla, älypuhelimella tai tabletilla.


Suomenkielinen Colibri-tuoteperhe sisältää kameravalvonnan tärkeimmät tuotteet


Suomenkielisellä videonhallintaohjelmistolla hallitset kaikkia Colibri ja Dahua -turvatuotteita. SmartPSS tarjoaa helpon käytettävyyden sekä lukemattomia hyviä toimintoja. Kuvamateriaalin tarkistus, älykäs haku, älykkäät hälytykset, älykäs seuranta - kaikki käytettäväksi ilmaiseksi.


Valitse Colibri-tuoteperheen kiinteistä, kupumallisista ja ohjattavista malleista sopivin kameravalvontaratkaisu. Colibrin käyttö on helppoa ja sujuvaa, sillä ohjelmistot ja esitteet ovat kaikki suomenkielisiä. Colibriin on ladattavissa mobiilisovellus sekä ilmainen P2P-palvelu.