SYYSKUUN COLIBRI TARJOUS!!

Neljän kameran järjestelmä kolmen kameran hinnalla!!

Colibri valmis FullHD-valvontajärjestelmä

Suosittu ja laadukas kodin, myymälän tai toimiston IP videovalvontajärjestelmä. Järjestelmä sisältää neljä IP valvontakameraa, joissa pimeänäköä varten on älykkäät ja tehokkaat IR-valot. Kamera näkee noin 30 metriä pimeässä. Kamerat voi sijoittaa sisälle tai ulos. Kameroiden sääsuojaluokitus on IP67 eli kameran voi jopa upottaa hetkeksi veteen.
Asennusta varten järjestelmän mukana on tarvittavat valmiskaapelit ja muuntaja virransyöttöä varten. 

Videotallennin tallentaa 1080p teräväpiirto-videokuvaa. Teräväpiirtokuva on kodin TV tekniikasta tuttua FullHD 1080p valvontakuvaa. Teräväpiirtokuva on noin kuusi kertaa tarkempaa kuin perinteinen videokuva. Colibri mahdollistaa kohteen etävalvonnan tietokoneella tai mobiililaitteen avulla. 


Helppo käyttää sekä asentaa!!


Olet luultavasti harkinnut kameravalvonnan hankkimista parantaaksesi kotisi turvallisuutta, mutta satojen valvontakameroiden ja järjestelmien valikoimasta et osaa päättää mikä olisi sinulle sopiva järjestelmä.

COLIBRI-valvontakamerapaketti tarjoaa ratkaisun ongelmaasi! Se on tallentimesta ja laadukkaista FullHD-valvontakameroista koostuva valmis järjestelmä. Se sopii niin kotiin, mökille kuin pienen yrityksenkin valvontaan!

Kaiken muun hyvän lisäksi, se on myös helppo käyttää suomenkielisen käyttöjärjestelmän ansiosta, sekä voit myös katsella live-kuvaa tai tallenteita ilmaisella mobiilisovelluksella, mistäpäin maailmaa tahansa!

Suoriudut asennuksesta luultavasti vaivatta yksinkin, mutta voit myös kutsua kaverisi asennusapuun ja laittaa vaikka saunan lämpenemään! Asennus saattaa olla valmis jo ennenkuin sauna on lämmin :) Mutta muista, että kun kaverisi näkee järjestelmän ja kuvan laadun, niin luultavasti kohta hänelläkin on samanlainen!! Ja tiedät kuka joutuu asennuskaveriksi ;) 

Valmis paketti sisältää kaikki mitä tarvitset:

• 1 kpl tallennin, 4 PoE-kanavaa sis. 1TB kiintolevyn valmiiksi asennettuna
• 4 kpl Full HD IR-bulletkameraa, 3,6 mm
• 4 kpl Cat6 U/UTP kaapelia a` 20 m
• Varoitustarra "tallentava kameravalvonta"

Tilaa nyt hintaan 599€ (norm.699€)

Tarjous voimassa vain Syyskuun!

Tilaa laadukas ja suosittu Colibri-järjestelmä  verkkokaupastamme!

Tilaa valvontakamerapaketti COLIBRI 3 kameraa, niin saat NELJÄNNEN KAMERAN KAUPANPÄÄLLE!

(Tarjous koskee vain BULLET-mallin kameroita! Joten valitse verkkokaupassa kameramalleiksi Bullet-kamerat!!)


Voit maksaa myös erissä!

Voit tilata Colibri-tarjouspaketin (neljä kameraa, kolmen hinnalla) myös sähköpostilla!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Huom! Sähköposti-tilauksissa maksutapana on lasku! Tilauksen jälkeen kysymme toimitusosoitteen ja lähetämme laskun sähköpostiisi. Kysy myös laskun jakamista eriin!


Katso Demo-video!

Kaksi ylintä kanavaa on COLIBRI FullHD-valvontakameroita! Alhaalla vasemmalla DAHUA 2MP PTZ-Kamera ja alhaalla oikealla DAHUA Wifi 2MP IR-Valvontakamera!