AJAX- Euroopan palkituin langaton hälytysjärjestelmä

Ajax Systems
Ammattitason langaton turvajärjestelmä

Markkinoiden tyylikkäin ja helppokäyttöisin!

Ajax on täysin langaton älykäs hälytysjärjestelmä joka valvoo kiinteistöäsi kellon ympäri. Innovatiivinen järjestelmä on helposti asennettavissa sekä käytettävissä puhelimellasi - Uusia laitteita lisätään yhdellä painalluksella. Mikäli unohdat virittää murtohälytyksen päälle, järjestelmä muistuttaa sinua.

Ajax on Finanssialan hyväksymä ja palkittu maailman parhaaksi kotihälyttimeksi!! ( "Security & Fire Excellence Awards" )

Järjestelmä suojaa sinua murrolta, tulipalolta ja vesivahingolta. Lisäksi voit ohjata mobiilisovelluksen avulla kotisi sähkölaitteita. Laitteissa on myös sisäänrakennettu lämpötila-anturi, joten voit tarkkailla huonelämpötiloja. 

AJAX-Hälytysjärjestelmään voit liittää Dahuan, Colibrin sekä IMOUn valvontakamerat sekä tallentimet, ja valvoa niitä samalla helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella!


AJAX-Hälytysjärjestelmä tuotteet


AJAX- Luotettavaa turvallisuutta tyylikkäästi

Hub on älykkään turvajärjestelmän keskusyksikkö, johon voi yhdistää eri tunnistimia ja ohjauslaitteita. Laite ohjaa koko järjestelmän toimintaa, ja tunnistimien reagoidessa lähettää hälytyksen sinulle ja esimerkiksi vartiointiliikkeelle.

Internet-yhteyden avulla Hub on yhteydessä Ajax-pilvipalveluun. Voit siten käyttää järjestelmän toimintoja Ajax-sovelluksella mistä tahansa. Kaikki data on turvattu monitasoisella suojauksella, ja tietojen siirto tapahtuu salatussa muodossa.

Voit hallita järjestelmää ja reagoida nopeasti hälytyksiin ja ilmoituksiin käyttämällä Android-, Windows- tai iPhone-älypuhelimen Ajax-sovellusta. Järjestelmä ilmoittaa hälytyksistä ja muista tapahtumista push- ilmoitusten, tekstiviestien ja puheluiden avulla.

Tarvitsetko neuvoja tai muuta apua liittyen laitteiden valintaan?